Det tar 0,17 sekunder att tolka kroppsspråk
Vad ger du för signaler?
Vad ger dina medarbetare för signaler?
Vad ger dina chefer för signaler?
Internt?
Gentemot kund?

“Aha-upplevelse. Varför har ingen sagt detta tidigare till mig?”

Förtroendeingivande och tydlig — använd ditt kroppsspråk

VIAVOCE ger dig och dina medarbetare kunskap om hur vårt kroppsspråk fungerar och vilken påverkan kroppsspråket har, inte bara på vår omgivning, utan också på oss själva.
Under en workshop arbetar vi med konkreta verktyg som hjälper er att bli tydliga och förtroendeingivande. Ni kommer att uppleva effekten av ett medvetet kroppsspråk. Ni kommer tydligt att märka skillnaden mellan före och efter. Det blir en ögonöppnare.

I professionella sammanhang är det oftast vårt omedvetna kroppsspråk som ställer till det för oss. Det avslöjar stress, oro, nervositet, rastlöshet, irritation med mera. När vi medvetandegör och förändrar vårt omedvetna kroppsspråk kan vi förbli övertygande, förtroendeingivande och autentiska även i pressade situationer.

VIAVOCE ser varje individs potential och ger konstruktiv individuell återkoppling. Vi hjälper er att ta tillvara kroppsspråkets inneboende resurser.

Vi erbjuder workshops, föreläsningar och individuell coaching. Vi har färdiga paketlösningar, men skräddarsyr också program för våra kunder. Givetvis går det bra att anlita oss för endast en inspirationsföreläsning.

Grundupplägg för medarbetargrupper.

Professionellt kroppsspråk — förtroendegivande & tydlig
  • Inledande workshop
  • Enskilt arbete med implementering i vardagen
  • Avslutande workshop